Paketvågar för alla tillfällen

I Vågexpertens stora sortiment kan du hitta allt från lätta brevvågar för skrivbordet, till robusta industrivågar för vikter på upp till flera hundra kilo.

Konstant felaktiga frankeringar kan inte bara bli en dyr historia på sikt, det kan även ge böter. En paketvåg av bra kvalitet hjälper dig att få exakta mätningar för dina paket eller varor, och förhindrar också felaktig frankering för dina transporter. 

Vågexpertens paketvågar finns i många olika storlekar och modeller, med varierande funktioner. Har du svårt att hitta rätt i vårt stora utbud, är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den våg som passar för just dina, eller ditt företags, behov. Om du själv vill botanisera bland alla våra vågar, kan du med fördel prova den digitala Vågfinnaren. Där fyller du i dina behov och vilka parametrar som är viktiga för dig, och så får du upp en lista på förslag över det som passar in på dina kriterier. Tidsbesparande och enkelt! 

Vågarnas displayer är lättlästa och samtliga paketvågar garanterar dig en precis och noggrann vägning. Det finns även möjlighet att få en extra display via sladd för de tillfällen då du ska väga stora paket.

Vågarna har möjlighet till olika inställningar, så att du lätt kan ändra till exempel från kilo till pound. Alla våra paketvågar är solida och tåligt konstruerade, vilket garanterar en livslängd på riktigt många år. Dessutom är vågarna tillverkade i en snygg och modern design, som dessutom är lätt att hålla ren.

Vagexperten.se har störst sortiment av vågar på nätet. Hos oss hittar du inte bara det största utbudet, vi erbjuder även alltid fina erbjudanden, gratis frakt vid köp över 300 kr, snabb leverans och prisgaranti. Vi tillämpar Trygg e-handel och är stolta leverantörer till bland andra FlintGroup, Röda Korset, Rigshospitalet, Aarhus Universitet, McDonalds, Uppsala Universitet och Air Greenland. 

Elin Himmerland