Bästa kaffet i stan?

Våren är här och med den vårkänslorna! Nu vill vi sitta på caféernas uteservering med solen i ansiktet och en caffe latte i handen. Svensken har alltid älskat begreppet FIKA, och cafétrenden har kanske aldrig varit starkare. Detta gör också cafébranschen till en av de tuffaste konkurrensmässigt. Låt oss hjälpa dig konkurrera!

Zederkof har inte bara nordens största urval av cafemöbler. Vi kan också guida dig till att skapa den rätta känslan du vill att kunderna ska få när de kommer till ditt café. Kontakta oss och berätta om din idé, så hjälper vi dig att omsätta den till verklighet.

Caféets atmosfär, är inte bara fråga om bord och stolar. Det är VILKA bord och stolar som gör det. Ska verksamheten ge ett modernt, pulserande intryck, där kunderna är trendiga gäster som sveper in och ut lika snabbt som de sveper kaffet? Eller vill du skapa ett lugnare, mer ombonat intryck för dem som har tid att köpa mer än bara kaffe? Mycket hänger på inredningen och miljön. Dina kunder väljer medvetet, eller omedvetet, med ögat. Det första intrycket kan vara avgörande för din verksamhets överlevnad. Vi kan hjälpa dig göra det intrycket till “Här vill jag fika!”

På Zederkof hittar du cafemöbler i varierande utförande och material. Vi har ett mycket omfattande sortiment av möbler i bland annat konstläder, konstrotting, aluminium, metall, stål, plast och olika träslag. 

Våra caféstolar är tillverkade i hög kvalitet och med en tidlös design. De många olika färgkombinationerna ger dig möjlighet att inreda ditt café med ett helt unikt utseende. Om du önskar, finns också stolar med ett mera klassiskt utseende. Då kan våra läderstolar vara ett passande alternativ. 

Alla cafébordsplattorna finns i olika storlekar och du har oftast ett val mellan runda, kvadratiska eller rektangulära bordsplattor. En annorlunda detalj är våra speciella bord för den som vill locka till aktivitet och få kunderna att sitta kvar längre eller föräldrar att sitta i lugn och ro, till exempel backgammon-, schack- och fiabord. Det kan krävas flexibla lösningar och möblerna ska hjälpa till att skapa en unik stämning och atmosfär. 

Bordsplattor och underdelar kan beställas separat och kombineras på egen hand för att skapa en unik, personlig stil. 

Vi har alltid snabba leveranser och 3 års garanti. Om du handlar för minst  5000 kr (exkl moms) har du dessutom fri frakt i hela Sverige! Behöver du hjälp med att välja? Vi är alltid redo att hjälpa dig via e-mail till info@zederkof.se

Elin Himmerland